גוש בצד ימין של הצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/09/2019 | 23:55 | מאת: דטד

שלום, אני בן 27 בריא בד"כ. לאחרונה הבחנתי שבצד ימין של הצוואר קרוב לאמצע יש לי מהן גוש יחסית גדול. במישוש אפשר להרגיש ואפילו להזיז אותו (לא נראה שהוא מקובע). אין לי שום תסמינים אחרים. אבל אני בלחץ רציני שהגוש הזה הוא משהו רציני. בבקשה עזרה

שלום רב, לא ניתן לומר דבר על סמך התאור. יש להגיע לבדיקה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר