בלוטה נפוחה בצוואר לאחר סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/09/2019 | 08:18 | מאת: אורטל

לפני כשבועיים וחצי אובחנתי עם סינוסיטיס וקיבלתי אוגמנטין ל 10 ימים. סיימתי את האנטיביוטיקה לפני שבוע. במישוש מרגישה בלוטה בצוואר מימין. לפני הטיפול האנטיביוטי בבדיקת us צוואר התגלו הממצאים- התוצאה לפני האנטיביוטיקה: מאחורי זוית הלסת משמאל בלוטה תגובתית 12 ממ ומתחתיה הלוטה דומה 10 ממ מאחורי זוית הלבת מימין בלוטה תגובתית 13 ממ פרוטיס מימין- תהליך ציסטי 7 ממ. מדאיג אותי שסיימתי אנטיביוטיקה והבלוטה עדיין נפוחה בשילוב עם הזעות לילה (גם בתהליך של עזיבת עבודה אחרי שנה קשה בעבודה) של כמה חודשים ולפעמים גם גרד קל. מפחדת מלימפומה. בת 35

שלום רב, נשמע כבלוטות לימפה תגובתיות ולא מדאיגות. יש לחזור לרופא המטפל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר