בלוטות / בליטות כוטבות בראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

05/09/2019 | 07:31 | מאת: עדי

בוקר טוב דר חפץ. מזה כמה חודשים אני מרגישה לסירוגין מעין כאב בעיקר בנגיעה בראש בחלק שמאחורי האוזן קרוב לכיוון אמצע הראש(לא ממש מאחורי האוזן) כשאני נודעת בכל האיזור יש כמו תחושה של בלוטות..תחושה שלא קיימת בצידו השני של הראש. האם אלו בלוטות לימפה מוגדלות וכואבות? האם חלילה יכול לבשר על סרטן או גידול? מה יכיל להיות מקורן? התור לכירורג ראש צוואר רק בעוד מספר שבועות..למרות שזה קיים כבר חודשים..לפתע התחלתי לחוש לחוצה כי זה לא עובר תודה רבה

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ניתן להגיע לבדיקה של כל רופא אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר