תוצאות בדיקת US צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/08/2019 | 09:44 | מאת: לביאה

10 שנים אחרי כריתת בלוטת נתריס בגלל כרצינומה פפילרית. בבדיקת מעקב נמצא כי הודגמו קשרי לימפה במדור 3 ומדור 4 בגודל עד 0.8 ס"מ חלקם בעלי צורה מעוגלת ללא סינוס שומני ברור. אשמח להבין במה מדובר. תודה

שלום רב, בלוטות לימפה יכולות להיות תגובתיות לכל תהליך זיהומי קל כגון וירוס. אך במקרה זה מומלץ לבצע US איכותי של הצוואר וניקור הבלוטות לביופסיה לשלול קשר לקרצינומה שהייתה. ממליץ לבצע את הבדיקה במרפאתינו באסותא- א.ר.ם., שם מבוצעת ע"י מיטב הרופאים ובנוכחות פתולוג שנותן תשובה ראשונית במקום (03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר