לסת ימין, 2 ממצאים. אשמח לתגובה בהקדם.....

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/07/2019 | 10:50 | מאת: איריס

בת 39, עד כה בריאה. לפני מס' חודשים התגלה במישוש גוש תת עורי בלסת. (ללא חום כאבים או אודם מקומי). בבדיקת אולטרסאונד פנים התקבלה תוצאה של "2 ממצאים אובלים בעלי גבולות חדים מרקם ציסטי לא וסקולרי, בגודל 6 מ"מ ו 6.4 מ"מ. טבעם לא ברור" . הופנתי ע"י רופא המשפחה לפלסטיקאי להוצאתם ובדיקתם. אשמח לדעת האם לפי הכתוב ניתן לדעת אם הממצאים בעלי אופי מדאיג, או האם ניתן להניח שאלה ציסטות ידידותיות בלבד? אודה לתשובתך בהקדם בתודה גדולה ובברכה

שלום רב, ממצאים ציסטים ללא זרימת דם ובגבולות חדים אינם מחשידים לממאירות. יש להגיע לרופא המטפל שיחליט על המשך מעקב או בירור. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר