בלוטת התריס- ממצאים מus

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/07/2019 | 20:00 | מאת: לין

היי דוקטור לפני שנה ביצעתי us צוואר והיה ממצא של קשרית באונה השמאלית בלבד. בתוצאה ציינו tirads 2 בבדיקה חוזרת שנתבצעה לאחר שנה, חל שינוי (לא דרסטי) בגודל הקשרית הנ״ל , כיום 2.2x0.9 ס״מ נכתב tirads 3 בנוסף, קיים ממצא חדש באונה הימנית בנוסף להיותה מוגדלת ובמרקם לא אחיד קיימות בלוטות לימפה מוגדלות. האם עליי לבצע ניקור ?

שלום רב. לגידולים בגודל מעל 1סמ מומלץ ניקור לביופסיה. ניתן לבצעו,בזריזות במרפאתינו באסותא והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (037645464) בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר