בלוטת לימפה בלסת חיצונית

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

28/06/2019 | 17:30 | מאת: ורקא

מזה שבוע הרגשתי בלוטת לימפה בגודל של אפונה בליד לחי שמאל למטה לציין בלוטה ניידת ...נגשתי לרופאת משפחה שלחה אותי לאולטראסוונד בus :בלוטת לימפה קוטר 6 מ"מ מבנה תקין לציין לא הייתי חולה בתקופה אחרונה ,הייתי אצל רופאת שניים שהתרשמה שאין לי בעיות חנכיים או שניים ... א.א.ג התרשם שזה בלוטה תגובתית אני מאטד לחוצה האם יש צורך בביופסיה ???

שלום רב, ממליץ להישמע לרופאים המטפלים. לא נשמע לי מדאיג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

28/06/2019 | 23:06 | מאת: ורקא

מאוד מודה לך שעניתה לשאלה שלי... אבל יש לי חרדות קשות בבקשה רק תגיד לי אם זאת בלוטה תגובתית תוך כמה זמן היא תרד אם היא לא יורדת זה מחייב המשך בירור??

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר