בדיקת אוזן עם מכשיר שנראה כמו משפך

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/06/2019 | 12:21 | מאת: ליאנה

שלום ותודה מראש, לפני חודש נבדקתי אצל א.א.ג בגלל דלקת בגרון שבדק גם את האוזניים עם אוטוסקופ כמו אקדח שיש בו אור. מאחר וכאבי האוזניים לא עברו והיו בלתי נסבלים הלכתי לרופא זמין אחר שבדק עם מכשיר קצת מוזר לי נראה כמו משפך קטן ורחב שכבתי על הצד ויש לו עמוד תאורה עם אור מיקרוסקופ. האם בדיקה כזאת עם קונוס קטן ורחב מקובלת ואין נזקים כי הוא מאד רחב יחסית למכשיר כמו אקדח ? האם יכול להגיע לעור התוף ? תודה רבה לך,

שלום רב, נושא זה אינו בנושא הפורום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר