גוש קשה בגרון שאלת המשך

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/06/2019 | 14:32 | מאת: גילה

הלכתי לא.א.ג שהכניס מצלמה ולא מצא כלום. הראיתי לו את הגוש הזה בקיר האחורי של הגרון (בדיוק מתחת לענבל איפה שבולעים). הוא טען שזו חולייה מהצוואר שלוחצת על ריריות הגרון. הייתכן??? ממש רואים עיגול וכשנוגעים בו הוא קשה וכל שאר הקיר האחורי רך ולמיטב זכרוני זה לא היה אף פעם. האם לעזוב את זה כמו שהרופא אמר? אני לא רגועה

שלום רב, שוב קשה לומר ללא בדיקה. נשמע סביר. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר