גוש קשה ומפחיד בגרון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/06/2019 | 19:51 | מאת: גילה

מזה כמה ימים אני מרגישה כאילו תקוע לי משהו בגרון. הסתכלתי במראה ונחרדתי. בגרון איפה שבולעים יש מין גולה עגולה. נגעתי בה והיא קשה מאוד. אני מפוחדת. יש לי תור לעוד שבוע לא.א.ג ומרגישה בחרדות. יש לציין שלפני חודשיים גם הייתה לי ההרגשה הזו הוכנסה מצלמה והרוםא אמר שכל האיזור חלק ותקין . אחרי הבדיקה נעלמה ההרגשה הזו אך לפני חודשיים לא ראיתי את הגולה הזו בגרון....היא חדשה. האם יש לך דרך להרגיע אותי או שגולה חדשה שהיא קשה וגם קצת צרידות יכול להעיד על המחלה בלבד? יש סיכוי שזה משהו לא מסוכן?

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה שלך. ממליץ להגיע לבדיקת אאג כמתוכנן. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר