ניתוח להסדר גידול בפרוטיס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/06/2019 | 11:46 | מאת: שירן

עברתי לפני שבועיים וחצי ניתוח להסרת גוש (שפיר ע"פ ביופסייה) מהפרוטיס. לפי הרופא המנתח הניתוח עבר חלק. במשך שבוע המקום המשיך להתנפח. לאחר שבוע החלו לצאת נוזלים מהצלקת. כעת המקום מתנפח ומתרוקן מהצלקת לסירוגין בקצב של יומיים ניפוח וריקון. בנוסף אני מרגיש לחץ באיזור, כאבים מאוד חזקים בלסת ובשיניים. לפי הרופא המנתח זה תקין. הייתי שמח לשמוע עוד חוות דעת. תודה

שלום רב, אכן זה קורה לאחר ניתוח זה. יש לתת לזה זמן וזה יעבור. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר