לימפןמה ובלוטות לפי תוצאות us וממצאים חשודים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/06/2019 | 19:58 | מאת: יוסי

אישתי עברב ניתוח הסרת בלוטת לימפה צווארית שמאלית. בביופסיה התגלו תאים סרטניים בגזע הלשון . ומאז היא במעקב המטולוג ואינדוקרין . לאחרונה התבקשה לעבור usצוואר רקמות רכות ובלוטות . ובממיצאים רשום : במיטת אונה שמאלית הודגם ממצא רקמתית אחידה מוגדרת היטב בגודל 14*15*24 עם זרימת דם מוגברת . שארית של אונה אשר גדלה . הממצא לא היה קיים בבדיקות קודמות . בצוואר מימין הודגמה קשרית לימפה בודדת היפואקוגנית בגודל 25*8 שגדלה מעט מבדיקות קודמות . האם יש במימצאים הללו משהו מחשיד? בתודה יוסי

שלום רב, בהחלט שווה בדיקה מעמיקה יותר. הייתי ממליץ לבצע US איכותי יותר ואז החלטה אם יש צורך בניקור לביופסיה. ממליץ על מרפאתינו שם יבדקו רופאים מובילים בתחום ההדמיה (03-7645464).

18/06/2019 | 15:34 | מאת: יוסי

האם אפשר לקבוע תור דרך הקופה או שזה פרטי ? והאם המשך הטיפול יעבור אליכם ? תודה יוסו

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר