גולה בצד ימין של הראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/06/2019 | 11:32 | מאת: אפרת

היי יש לי מין בליטה,גולה בצד ימין של הראש למטה כשאני נוגעת בה היא כואבת לפעמים היא קטנה ולפעמים גדולה יותר . וישנם רגעים שכול צד ימין כואב מה זה יכול להיות , לאן אני צריכה לפנות?

שלום רב, תיתכן בלוטת לימפה קטנה. יש לפנות לרופא משפחה בשלב ראשון. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר