בלוטת לימפה מוגדלת בראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/06/2019 | 15:05 | מאת: Ortal

שלום רב, כבר מספר שבועות שאני מרגישה בליטה בראש למטה מצד ימין (בעורף) הרופאה הפנתה אותי לבדיקת us רקמות רכות. התוצאה: בלוטת לימפה תגובתית 1.1 סמ אובלית עם מרקם שומני שמור. אני בת 35 מאוד לחוצה מהממצא. אשמח לחוות דעתך

שלום רב, נשמע תקין לחלוטין. להמשך מעקב רופא מטפל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר