כאביצוואר וכתף אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/05/2019 | 13:57 | מאת: Co

שלום ד"ר אחרי כריתה ודיסקציה כבר עברו כמעט חודשיים ואני סובלת מכאבים בצוואר ובכתף שממש משפיעים בחיי היום יום . חזרתי להליכות .אבל מתי אמור להיות שיפור בכאבים ובתחושת מתיחה הנוראית הזאת? ושאלה נןספת אם הכל תקין מבחינת הלב והריאות מה עדיין יכול לגרום ללחץ בצוואר והרגשה של חבל שמתהדק סביב? וקשהיותר לנשום. תודה

שלום רב, יש לחזור למנתח. קרוב לודאי משני לניתוח אבל ללא ידיעה מה בדיוק בוצע- קשה להשיב. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר