חשש לנפיחות בצוואר שתי הצדדים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/05/2019 | 21:18 | מאת: משה

שלום עקרונית אין שום נפיחות אבל כשאני מסובב את הראש אני רואה בלוטה הלכתי לרופא היא אמרה שהיא לא רואה כלום אבל לא סובבתי את הראש כשארתי לה אגב אני רואה אותו גודל בלוטה בשתי הצדדים כשאני מסובב את הראש כשאני לא מסובב אין כלום

שלום רב, לא נשמע רציני אך לא ניתן לומר מעבר לזה. יש לגשת לרופא אם לא נעלם. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר