כתם לבן על השקד הימני

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/05/2019 | 06:57 | מאת: מיכל

שלום וברכה מי זה מספר שנים יש לי על השקד הימיני כתם לבן ,זה לא אבן שקד זה אני יודעת ,אלא זה ממש כתם שלא כואב ,לא מפריע ,אני לוקחת נקסיום כל יום ,מה זה? זה נקרא גרנולומה כולסטרול?

13/05/2019 | 14:19 | מאת: מיכל

טוב אובחנתי עי רופא א.א.ג שיש לי ציסטה על השקד קטנה ונחמדה,הרופא אמר שאפשר להןציא, לא חובה אם זה לא מפריע לי ,וזה לא מפריע לי מה דעתך?

שלום רב, ניתן לעקוב ולעתים נעלם מעצמו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר