חשד ללימפומה בלחץ נוראי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/05/2019 | 19:00 | מאת: שימי

שלום ביצעתי אולטרסאונד ונמצא גוש בגודל 1.3 סמ והרופאה שהייתה שם אמרה זה לימפומה . מיותר לציין שנלחצתי באותו רגע מאוד. מה הסימנים ללימפומה בus? איך היא ראתה והייתה בדעה שזה זה? לא נרשם על הגוש משהו כמו הסתיידויות וכו

שלום רב, כבר עניתי על השאלה. יש לגשת לרופא. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר