קוצר נשימה ונפיחות מתחת לסנטר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/05/2019 | 20:02 | מאת: לימור

היי אחרי חודש כריתת חצי בלוטה מתחת לסנטר נפוח מאד ומרגישה שקשה לבלוע וקשיי נשימה . המנתח אמר שזה עדיין עם בצקות ויעבור. אבל ממש קשה לי לנשום ונפוח מאד וכואב הצלקת נראית ממש טוב אבל הקוצר נשימה מאד מצי- מה הטיפול במקרה כזה? איך אפשר להקל על הקוצר נשימה?

שלום רב, נשמע שיש להגיע מיידית לבדיקת רופא. לא נשמע שקוצר נשימה קשור לניתוח תת סנטרי. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר