שאלה ילדה בת 5 אחרי בדיקת אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

01/05/2019 | 21:42 | מאת: אדווה

אודה לבדיקתך הממצא מחשיד? ילדה בת 5 עם בלוטת לימפה בגודל 0.9 סמ בסמוך מבנה היפורואקי מוצק בצוואר ללא סקרוליזציה בלוטת תריס תקינה מה זה יכול להיות פתאום הופיע גוש בצוואר שלא היה לפני תודה

שלום רב, קשה מאוד לומר רק לפי ממצאים אלו. יש להגיע לבירור ולחזור על ה US במקום איכותי יותר (מומלץ במרפאתינו באסותא 03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

01/05/2019 | 23:10 | מאת: אדווה

מצ"ב הבדיקה המלאה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר