הפניה של רופא אף אוזן גרון לבדיקת MRI ראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

01/05/2019 | 16:27 | מאת: דנה

שלום, הופנתי לבדיקת MRI ראש על ידי רופא אף אוזן גרון בעקבות בדיקת שמיעה שהראתה אי סימטריות בשמיעה (אוזן ימין שמיעה תקינה, ואוזן שמאל ירידה בשמיעה בגבוהים). אני כבר מחכה כחודש וחצי לבדיקת ה - MRI, ובחודש האחרון יש לי כאבי ראש במשך כל היום שנמשכים כבר כחודש . שאלתי - האם בדיקת MRI ראש תגלה אם יש לי בעיה אחרת בראש או תתמקד רק בהפניה של הרופא עם ההסבר הנ"ל על הבעיה באוזן ? תודה מראש

שלום רב, ה MRI מכוון מן הסתם לאזור האוזניים. יש לשקול ביצוע MRI מוח עם הרופא. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר