הבדל בין אולטרסאונד רגיל לאולטרסאונד איכותי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

01/05/2019 | 09:00 | מאת: עומר

היי, האם יש שוני לפעמיים אפילו משמעותי בין בדיקה של us רגילה לבין בדיקת us איכותית (שמראה יותר טוב)? בדק אותי טכנאי שאמר שיש בלוטה קטנה יותר ולאחר חודש באולטרסאונד איכותי בדקה ד''ר והגודל היה שונה לגמרי האם הגיוני יותר שהיה הבדל? או שיותר לחשוש מזה?

שלום רב, לעתים ישנו הבדל משמעותי בין הבדיקות. לא מדאיג. יש להגיע לעוץ מומחה בתחום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר