נפיחות בצוואר צד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/04/2019 | 16:16 | מאת: משה כהן

שלום יש לי כאבים חלשים ומציקים בכל איזור הצוואר (שמאל) כבר חודש וחצי. היום הסתכלתי במראה וראיתי נפיחות בצוואר ממש מאחורה למעלה צמוד לשיער מה זה יכול להיות. זה נראה כמו גולה קטנה

שלום רב. נשמע כמו בלוטת לימפה תגובתית חסרת משמעות אבל ממליץ לפנות לרופא משפחנ ובמידה ולא חולפת תןך כחודש- לבצע us. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא - http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

24/04/2019 | 02:19 | מאת: משה כהן

אבל בלוטות לימפה לא נמצאות ממש מתחת לאוזן כי הנפיחות שיש לי ממש מאחורי האוזן למטה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר