בלוטת התריס ובלוטות לימפה הצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/04/2019 | 09:46 | מאת: אמיר

שלום ד"ר מה אומרות התוצאות הבאות: התוצאות: איסטמוס מעט מורחב 0.31 מ"מ. אונה ימנית ושמלית מורחבות . זרימת דם תקינה הודגמו מס קישוריות הנעים בין 0.4*0.5-0.3*0.4 ס"מ. בשתי האונות הודגמו 2 קשרית ללא זרימת דם בתוכן בגודל 0.7*1. בלוטת הרוק: בתת ליסתית שמאל וימין יש מס בלוטות לימפה 1-2 סN ברוחב 0.3 צוואר קדמי מימין ומשמאל הודגמו בלוטות לימפה 1 ס"מ עם צורה סונוגרפית תקינה ס"מ צוואר אחורי משמאל ומימין ללא בלוטות מוגדלות.

שלום רב. לא נראה מדאיג. ממליץ לפנות לבדיקת אנדוקרינולוג. ניתן גם במרפאתינו בארם. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר