בלוטת מגן ובלוטות צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/04/2019 | 15:34 | מאת: ראבי

שלום ד"ר נא לראות את ממצאי האולטרסאונד ולהתייחס אליו תודה רבה

שלום רב. אנא שלחי את תוצאות הבדיקה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

19/04/2019 | 14:14 | מאת: ראבי

התוצאות: אעסטמוס מעט מורחב 0.31 מ"מ. אונה ימנית ושמלית מורחבות . זרימת דם תקינה הודגמו מס קשוריוץ הנעים בין 0.4*0.5-0.3*0.4 ס"מ. בשתי האונות הוגמו 2 קשרית ללא זרימת דם בתוכהן בגודל 0.7*1. בלוטת הרוק: תת ליסתח שמאל וימין יש מס בלוטות לימפה 1-2 סN ברוחב 0.3 צוואר קדמי מימין ומשמאל הודגמו בלוטות לימפה 1 ס"מ עם צורה סונוגרפית תקינה ס"מ צוואר אחורי משמאל ומימין ללא בלוטות מוגדלות.

שלום רב. כפי שעניתי נא שלח תוצאות הבדיקה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

20/04/2019 | 08:55 | מאת: ראבי

סליחה ד"ר אין לי קובץ PDF או תמונה של התוצאות, לכן לא הצלחתי לשלוח אותו, קובץ סריקה לא עולה לאתר. אני כתבתי את הממצאים בתשובה האחרונה.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר