עזרה בפענוח תשובות אחרי ניתוח בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/04/2019 | 15:49 | מאת: Li7

שלום אשמח לפענוח תוצאות פתולוגיה אחרי כריתת בלוטה ודיסקציה צווארית. קטע בלוטת תריס בגודל 7.5*6*3.5 בחתכים רקמה אפורה צהובה הומוגנית תאור מקרוסקופי- follicular variant of papillary ca 3 cm in diameter no extrathyroid or vascular invaision found אשמח לדעת מה זה אומר תודה רבה

שלום רב. ראה תשובתי בפורום גידולי בלוטת המגן. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר