בלוטת לימפה בצוואר צד ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/04/2019 | 11:00 | מאת: רחל

שלום רב , לפני כחודש וחצי בערך הייתי עם כאבי אוזניים, גרון , שיעול והצטננות הייתי אצל רופא משפחה טען שיש לי בלוטות לימפה בצוואר גדולות ונתן לי אוגמנטין 875 מג לשבוע ימים. לאחר שבוע חזרתי אליו בדק אותי ואמר שהבלוטות ירדו ... שבועיים לאחר מכן הרגשתי שוב לא טוב עם הגרון פניתי לרופא אף אוזן גרון בדק אותי וטען כי יש בלוטת לימפה בצוואר בצד ימין קטנה ונתן לי זינאט 500 מג פעמיים ביום ל 1- ימים, היום זה כבר היום השביעי שאני נוטלת את האנטיביוטיקה ועדיין אני חשה בבלוטה אומנם קצת יותר קטנה ממה שהייתה ושאני נוגעת בה היא כואבת מעבר לזה אני מרגישה מצויין , ולא כואב לי כלום יש לי ביקורת בעוד ארבעה ימים.. האם עם האנטיביוטיקה הבלוטה היתה אמורה כבר לרדת או גם לוקח זמן ?? מה היית מציע לי לעשות אני קצת מודאגת תודה רחל

שלום רב, לא נשמע מדאיג. במידה והבלוטה לא תעלם תוך כ 6 שבועות יש לפנות לרופא משפחה לבדיקה וקרוב לודאי ל US צוואר. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר