בלוטת לימפה מוגדלת באזור תת לסתי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

24/03/2019 | 16:19 | מאת: עופר

הממצא מאולטראסאונד: באזור תת לסתי משמאל הודגמה בלוטת לימפה 9 מ"מ ללא מרכז שומניברור, היפר ווסקולרית. לא הודגמו בלוטות לימפה נוספות בצוואר מה המשמעות ומה כדאי לעשות וממה זה נובע?

שלום רב, לא נשמע מדאיג. יש לגשת לרופא המשפחה ולחזור על US (עדיף איכותי) בעוד מספר שבועות. מומלץ בא.ר.ם.- שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים (03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר