גוש בפנים השפה העליונה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/03/2019 | 15:35 | מאת: רז

גוש מורגש במישוש בגודל 1 סמ בפנים השפה העליונה לאשה בת 50 מה יכולות להיות האפשרויות. בבדיקת אולטרסאונד לא ניתן לראות בברור. האם MRI נותן תשובה ברורה על מהות הגוש? (לחןץ)

שלום רב, הבדיקה המשמעותית ביותר הינה מישוש הגוש ע"י רופא מומחה. ממליץ לגשת לרופא אאג מקצועי. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר