כאב גרון בא והולך כבר חודש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/02/2019 | 10:52 | מאת: עמוס

שלום דר במשך חודש כבר יש לי כאבי גרון הולכים וחוזרים זה בא בשעות הלילה הכאב פעם בצד שמאל פעם ימין בשעות היום זה יכול לפעמים לעבור לגמרי הרופא משפחה אמר לחכות קצת עקב שהיה לי צינון והוא חשד מזה אבל הצינון עבר כבר והכרב ממשיך האם אני צריך להייתיחס לזה ? בתודה רבה מראש

שלום רב, מומלץ לפנות לרופא אאג בקופ"ח לבדיקה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

28/02/2019 | 13:33 | מאת: דנה מרום

אני יכולה להמליץ לך מניסיון אישי על סטרפן שהוא מאד מקל על כאבי גרון וממש תוך דקה שתיים מפסיק לכאוב לכמה שעות טובות

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר