מה הבעיה שמקשה לי על הבליעה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/02/2019 | 19:33 | מאת: קרן אור

אני לא אוכלת מוצק וקושי בבליעה יחגוג חודש בשבוע הבא. הייתה דלקת שקדים שעברה, פטריה בלשון כנ"ל, וכעת טיפולי שיניים אך ישנו ספק שזה מקור הבעיה. ידוע לי שפצעים כמו שלי בחניכיים עלולים להשפיע על יכולת הבליעה אך הקושי התחיל מגיל 10 בזמנו לא היו בעיות שינים שכאלו. יבלת בגרון היא עוד השערה כעת. הורי קשישים וכבדי שמיעה אני עושה את כל הדיבורים בשבילם בטלפון, בחוץ, עם אנשים אחרים, וזה החל מגיל 10. איזו בדיקה מומלצת לכך? אנא הדבר בלתי נסבל!

שלום רב, לא נשמע קשור לפורום. ממליץ לפנות לרופא בקופ"ח. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר