אולטראסאונד גושים בצוואר לבן 21

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/02/2019 | 16:30 | מאת: מיכאל

שלום רב, בני בן 21 לקראת שחרור, גילה גושים בצוואר במקרה ללא רגישות וכאב. בבדיקת אולטראסאונד: בלוטת מגן גודל ומרקם תקינים. רוק פרוטסטנטים וסובמנדיבולר גודל ומרקם תקינים דו"צ.בלוטות מוגדלות בצוואר עד 3.73 ס"מ .לא מפורט אילו בלוטות. שאלתי האם יש מקום לדאגה, האם ישנה אפשרות מעבר למסגרת הצבאית לגשת לרופאים פרטיים והאם יש בכך צורך/תועלת

שלום רב, ממליץ לבצע US איכותי של הצוואר ובמידה והבלוטות תקינות במראן- ניתן לעקוב. במידה וחשודות- יש להתקדם לניקור שלהן לביופסיה. ניתן לתאם במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"H מיטב הרופאים והתשובה במקום (03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר