פיענוח mri של האגן בקשה להסבר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/02/2019 | 11:03 | מאת: מאיה

ממצאי mri- ״בין עצם האגן והרקטום מודגם מבנה לוקולרי בגודל 4*1.4*2.6 ( סריה 8 חתך 15, סריה 7 חתך 2) היפראינטנסי ב-pd והיפואינטנסי ב-t1- האם מבנה ציסטי?״ משמאל בצקת מינמלית בבורסה טרוכנטרית ללא צבירת נוסל יכול להתאים לבורסיטיס מינמלית. הומלץ בדיקת mri של האגן עם הזרקת גדוליניום לבירור ממצא בין הרקטום ועצם הזנב. מדאיג אותי מאוד. אודה מאוד להסבר תודה רבה!!!

שלום רב, הנושא אינו בתחום גידולי ראש צוואר. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר