גוש בצוואר בצד שמאל בגודל של גולה לבן שלי בן 3 וחצי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/02/2019 | 01:52 | מאת: מלי

שלום לפני כחודש אפילו יותר ראיתי בצווא של הבן שלי נפיחות בהתחלה חשבתי שזה וריד בצוואר אתמול הגולה בלטה ממש ומימשתי את זה וממש מרגישים אותה אני מודאגת מאוד אשמח להמלצות עד יום א אלך לרופא משפחה תודה

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. ממליץ אכן לפנות לרופא משפחה. רובם של הגושים הללו בילדים הינם שפירים. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר