קשריות בבלוטת התריס ובלוטות לימפה מוגדלות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/02/2019 | 23:25 | מאת: תמר

שלום, בבדיקת us לצואר נמצא כי: אונה ימנית ברוחב 1.4 סמ עומק 1.4 סמ אורך 4.3 אינה מורחבת , זרימת דם תקינה, הודגמו מספר קשריות היפואקוגניות ללא זרימת דם בתוכם בגודל 0.4*0.2 . תת לסתי ימין ושמאל הודגמו מספר בלוטות לימפה כאשר הגדולה 1.9 סמ רוחב 0.5 סונוגרפית תקינה. וממצאים דומים ב בצואר קדמי מימין ומשמאל הודגמו בלוטות לימפה 1.8 סמ רוחב 0.1... מודאגת במיוחד לגבי בלוטות הלימפה, מה אני צריכה לעשות !! האם יש בדיקות שעלי לעשות ומה אפשר להבין מזה בתקופה אחרונה לא הרגשתי חולה תודה

שלום רב, תאור הבלוטות נשמע תקין. ממליץ לפנות לרופא המפנה לביקורת.בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר