בלוטות לימפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/02/2019 | 00:11 | מאת: שרון

שלום 10 שנים לאחר סרטן של בלוטת התריס ודיסקציה צווארית. מה המשמעות של בלוטות לימפה קטנות בצוואר (עד 0.4 ס"מ) עם קורטקס מעובה? האם יכול להיות גם דלקתי או שבהכרח חשוד? תודה

שלום רב, נשמע תקין. ממליץ לפנות לרופא מטפל עם התשובות. ייתכן ומולץ לבצע US נוסף לביקורת. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר