בלוטת התריס - תוצאות אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/02/2019 | 18:14 | מאת: מאיה

תוצאות של US צוואר ובלוטת התריס: בלוטת התריס בגודדל תקין, מרקם מעט היפואוקגני (יתכן עקב טיפול תרופתי אוטירוקס) אונה ימנית בגודל 1.3 סמ, 1 סמ, 3.1 סמ. אונה שמאלית- 1.2 ס"מ, 1.3 ס"מ, 2.9 ס"מ. איטמוס ברוחב תקין. זרימה תקינה בדופלר, בלוטת הפארוטיס תקינ אין לימפאדנופטיה צוארית, אין ממצא צווארי חשוד. האם יש מקום לדאגה? אם איזה רופא מומחה יש להתייעץ? תודה!

שלום רב, ראה תשובה בפורום גידולי בלוטת המגן. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר