קשרית בבלוטת התריס וקלציטונין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/02/2019 | 22:28 | מאת: gmy

שלום רב, לפני חודש כתבתי לך בפורום זה, בת 39, נמצאה אצלי קישרית 1.3 ס"מ. בבדיקת רדיולוגית נראה שפיר. ביצעתי בדיקת דם לקלציטונין אשר יצאה 5.4 חזרתי על הבדיקה אחרי שבועיים ויצא 4.95 בדיקת CEA יצאה תקינה (0.5). האם רמות הקלציטונין מטרידות? רב תודות

שלום רב, לא מטרידות אך בכל מקרה הייתי מבצע ניקור של הגוש תחת US לביופסיה. מומלץ לכל גוש מעל 1סמ. ממליץ לבצע במרפאתינו שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר