בלוטת לימפה בצוואר בצד ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/01/2019 | 13:19 | מאת: אנונימי

מה אומרת תוצאה של fan בלוטה בצוואר בניקור בלוטת לימפה בצוואר אחורי מימין בהנחית סונר נראו אלמנטים לימפטיים רבים פזורים ובקבוצות מעטות חלקם עם סמני הרס הכוללים ריבוי בולט של פרולימפוציטים התאים בגודל קטן במראה מונומורפי הממצאים המתוארים מעוררים חשד אגב הבלוטה שנבדקה היא בגודל 1.2 סמ

שלום רב, הבדיקה חשובה במסגרת מכלול של קליניקה, בדיקה פיזיקלית וכו. בכל מקרה ממליץ להגיע לבדיקת אאג בהקדם לשקול כריתת הבלוטה לביופסיה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר