בהמשך לבלוטת לימפה, קשרית וקלציטונין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/01/2019 | 10:04 | מאת: gmy

תודה על תשובתך. עשיתי us איכותי ע"י 2 רדיולוגים בכירים. כל אחד מהם טען שזה נראה שפיר ואין צורך בניקור. הייתי אצלם טרם תוצאות בדיקת הדם (אותה אני ביקשתי מהרופא). האם התוצאה מטרידה (זה רק קצת מעל המקסימום)? האם אפשר לחזור מיד על בדיקת הדם או שעלי לחכות? מה הסיכונים בניקור? האם תתכן הדבקה כאשר מוציאים את המחט?

שלום רב, ניתן לבצע בדיקה חוזרת וגם CEA כבר מייד אך בכל מקרה הניקור אינו גורם לכל נזק ואין מניעה לבצעו. אם שני רדיולוגים בכירים חושבים שהבלוטות תקינות אז נראה לי בסדר. פשוט למעקב. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר