בלוטת לימפה, קשרית וקלציטונין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/01/2019 | 21:48 | מאת: gmy

שלום רב, מזה שנים שיש לי בלוטת לימפה מוגדלת בצאוור. לאחרונה בבדיקת אולטאסאונד התגלתה אצלי קשרית בבלוטת התריס קצת יותר גדולה מס"מ. הייתי אצל 2 רדיולוגים בכירים שאמרו שהיא נראית שפירה ושאין קשר לבלוטת הלימפה המוגדלת בצאוור. יש לי כאבים ומיחושים לסרוגין באיזור הצאוור. השבוע ביצעתי בדיקת קלציטונין שיצאה 5.4. האם יש עוד בדיקות שכדאי לבצע?

13/01/2019 | 09:30 | מאת: gmy

שכחתי לציין שאני בת 39

שלום רב, הייתי מבצע US איכותי של הצוואר וניקור של הגוש בתירואיד בוודאות. אם בלוטת הלימפה נראית פתולוגית ב US אז מנקר גם אותה לביופסיה. במקביל חוזר על קלציטונין ו CEA בדם. ניתן לבצע את ה US והביופסיה במרפאתינו בארם - אסותא רמת החי"ל שם מבוצעת ע"י מיטב הרופאים ובנוכחות ציטולוג כך שהפתולוגיה הראשונית ניתנת במקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

שלום רב, תשובתי לעיל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר