סריקה טומוגרפית ממוחשבת של הצוואר במנח אקסיאלי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/12/2018 | 20:05 | מאת: קורין מילמן

שלום בבדיקה בפה ולסת נשלחתי לצילום וזה הסיכום sialolithiמשמאל כנראה של בלוטת הרוק . ממצא בצוואר הימיני טיבו אינו ברור נראה כממצא רקמתי וסמיכותו דומה לסמיכות השריר . האם מדובר על פגם התפתחות. וריאנט התפתחותי ?או ממצא שמציג גוש באיזור ? הומלץ על ביופסה מילעורי . אני מועמדת לניתוח ב7/4/2019 בפוריה אבל בינתיים סובלת מיובש בפה נחנקתי פעם בשינה וקמתי הקאתי וגם ששוכבת לישון כואב לי בשני צידי הראש יותר נכון הצוואר .השאלה שלי האם הניתוח מסוכן ומה אומר לימפואדנופתיה תת לסתית קלה .

שלום רב, לאיזה ניתוח מיועד? ההמלצה הינה לניקור של הממצא לביופסיה- כפי שהבנתי. בכל מקרה לא נשמע שיש קשר לתלונותיך. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר