בלוטה כואבת בראש מין גולה כזו כואבת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

08/12/2018 | 18:36 | מאת: אודליה

אוף אני מפחדת ! אז ככה אני בת 25 יש לי מעי רגיש אי סבילות לפרוקטוז ולוקטוז וגם פיברומאלגיה וc.p קל אני כבר כשנה סובלת מזרמים רעשים באוזניים כאבי ראש ואף סתום הרופא א.א.ג שהייתי אצלו האחרון אמר שזה אלרגיה ותמיד אני סובלת מאלרגות אך הוא לא בדק את האוזניים . אני גם עשיתי m.i.rפעמיים פעם אחת ב2013 - מכיוון שכניראה התחשמלתי ממכשיר שעליתי עליו והוא עשה לי זרמים וכאבים . ו ב2017 בגלל הכאבים רעשים באוזניים וכניראה זרמים יצא תקין ברוך ה' . הביאו לי נרבן שאולי עוזר קצת מיום שישי האחרון התחיל לכואב לי הראש בצד מסויים ושמששתי הרגשתי נפחות וגולה מה זה ? אני מפחדת . זה כואב לי כל היום

שלום רב, ממליץ לפנות בשלב ראשון לרופא המשפחה. לא נשמע מחשיד לגידול. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר