גוש קשה בעורף צד שמאל אמצע

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/11/2018 | 15:12 | מאת: שירי

שלום, לפני כחודש הרגשתי לראשונה גוש בעורף המורגש רק במישוש , ממוקם מאמצע העורף נוטה יותר לשמאל.- קשה ולא כואב בכלל עשיתי USרקמות רכות - יצ תקין ( ללא ממצא) עשיתי CT ע"ש צווארי מצורף הקובץ עם הפיענוח. אשמח לדעת מה אומר הפיענוח. האם יש ממה לחשוש?

שלום רב, לא רואה בדיקה מצורפת (CT). בכל מקרה נשמע שיש לגשת לבדיקת רופא אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר