המשך בירורר אחרי PET CT

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

08/11/2018 | 15:57 | מאת: נור

המשך לשאלתי האחרונה בפורום. לגבי הקליטה באורופרינקס ובנזופרינקס וקליטה גבוהה 7.2 suvmax בבלוטת לימפה מוגדלת 1 ס״מ לחולת סרטן צוואר רחם , בדיקת סיב אופטי בוצעה על ידי אאג מנתח ראש צוואר ויצאה תקינה , לגבי ניקור תחת us בוצע גם לפני יומיים ועדיין מחכים לתשובה, זה שבדיקת הסיב האופטי בוצעה ויצאה תקינה אומר משהו? מעלה את הסיכוי לכך שמדובר בדלקת?

שלום רב, בודאי שטוב שהבדיקה יצאה תקינה. יש להמתין לתוצאות הביופסיה ולחזור לרופא אאג איתן. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר