2 גושים קטנים אדומים בחלל הפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

25/10/2018 | 15:33 | מאת: יניב

הבחנתי עם הלשון ב 2 בליטות קטנטנות בחלל הפה.. שהסתכלתי במראה ראייתי שהם אדומות, לא נשכתי את עצמי למיטב זכרוני. לא מלווה בכאב או מטרד. האם צריך לבדוק או שזה יעלם.. צירפתי תמונה

שלום רב, ניתן להמתין כשלושה שבועות ובמידה ולא נעלמו או גדלו -להגיע לבדיקת אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר