נפיחות בגולגולת מאחורי האוזניים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/10/2018 | 23:58 | מאת: יניב

שלום רב, בני בן שלושה חודשים ועשרה חודשים, בימים האחרונים נוצר לו נפיחות בולטת מאחורי האוזניים, בצד ימין הנפיחות קלה ומורגשת כקשה כאילו העצם נדחקת מעט כלפי חוץ. בצד שמאל אותו הדבר רק שהבליטה יותר גדולה כלפי חוץ ויש מעט פצעונים קטנים יבשים כעת באיזור שלה, אתמול היה המקום אדמומי. קיבלנו הפניה לביצוע u.s רקמות רכות בראש. מה זה יכול להיות והאם לא כדאי לקחת את הילד למיון ולברר הכל במסגרת בית החולים בדחיפות?

שלום רב, לא נשמע מדאיג ובמידה והילד בסדר וללא חום או מחלה- הייתי שומע להוראות הרופא שבדק אותו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר