נפיחות באזור הצוואר סופראקלוויקולארי ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/10/2018 | 07:13 | מאת: אל

היי לפני שנתייים התחילו לי כאבים באזור הריאה הימינית. אחריי צילומים ובדיקות , אין משהו חריג. לפני חודשים התחלתי להרגיש צרידות +נפיחות באזור סופראקלוויקולארי מימין עברתי כ 4 פעמים אולטרסאונד + סיטי צוואר וריאות והכל יצא תקין כרגע אני מרגיש כאבים שמחמירים יותר מחודשים בצוואר(כנראה בשריר הראשי שמוביל לראש) וכאב ראש משונה בצד ימין ועין ימינית ששורפת (מרגיש כאב פנימי) והרגשה שהכל קשור אחד לשני. זאת תוצאת בדיקת האולטרסאונד האחרונה. רקמות רכות באזור סופראקלוויקולארי מימין (בוצעה השוואה לצד שמאל) באזור הנפיחות לא הודגמו קשרי לימפה או ממצא סונוגרפי מוגדר בתוך רקמות הרכות. רקמת שומן תת עורית מגושם יותר לעומת צד שמאל. לא הודגמו קשרי לימפה מוגדלים בצוואר הקדמי.. האם יכול להיות שבדיקת הסיטי לא תקינה ובאולטרסאונד לא רואים כלום? את הנפיחות מרגישים כבלוטה וגם מעל האוזן הימינית יש לימפה מוגדלת שכואבת? אני מרגיש שלא שלחו אותי לבדיקות המתאימות אבקש את עזרתך

שלום רב, לא רופאה משהו מדאיג בתוצאות שביצעת. יש לפנות לבדיקת רופא אאג בקופ"ח. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר