בלוטה קטנה ליד האוזן בפנים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

17/10/2018 | 13:11 | מאת: מיה

שלום דר כבר זמן מה יש לי מין בלוטה ממש קטנה ליד האוזן בצד הקדמי בפנים ליד התנוך הבלוטה ממש קטנה אבל היא נמצאת שם כבר המון זמן יש לציין שכשאני עונדת עגילים בדרל כלל כואבות לי האוזניים כנראה העור שלי קצת רגיש לכבדות של העגילים , האם בלוטה זו יכולה להעיד על היווצרות גידול או ממאירות ? לפני כחודשיים עשיתי Us צוואר ובלוטת תריס ונמצא תקין . יש מקום לדאגה בת 26

שלום רב, זה נשמע מיקומה של בלוטת הרוק אם אני מבין נכון. ממליץ להגיע לבדיקה ידנית כולל מישוש המקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר