מוקדים היפואקואים בפרוטיס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/10/2018 | 22:01 | מאת: מרינה

שלום ד"ר חפץ, אשמח לדעת את דעתך המקצועית. לפני כ 5 חודשים עשיתי אולטרסאונד של בלוטת התריס וגילו לי מוקד היפואקואי בגודל של כ 0.4 ס''מ. התבקשתי לחזור על הבדיקה וכעבור 5 חודשים המוקד לא שינה את הגודל אך נוסף עוד אחד בקוטר של 0.2 ס''מ. מה המשמעות של זה? ומה הטיפול, אם ניתן? תודה מראש

שלום רב, לא נשמע מדאיג. הייתי חוזר על US איכותי בהמשך. ניתן במרפאתינו בארם. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר